Bestil taske

Sådan køber du

VIL DU KØBE EN TASKE:  Så kan du sende en besked med bestillingsnummeret på tasken, via min e-mail adresse: henriette.bjerregaard (@) hotmail.com {fjern parentes om snabela for at sende en mail}. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt. Tasken er derved reserveret til dig, og jeg har først ret til at sælge den til anden side, hvis du ikke betaler indenfor en uge fra bestillings datoen.

BETALING: Kan ske via MobilePay (tlf. nr. oplyses via mail), eller du kan bankoverføre beløbet, jeg sender dig en mail når du har bestilt tasken, med mit kontonummer, samt beløb + porto. Dernæst overføre du beløbet, og når jeg har registreret det på min bankkonto (2 hverdage senere), så sender jeg tasken til dig. Du kan også vælge at betale med MobilePay, i så fald har jeg beløbet med det samme og kan sende tasken hurtigere, spørg blot efter telefonnummer for at overføre beløbet til.

FORSENDELSE: Jeg sender som udgangspunkt alle tasker så billigt det er muligt, dvs. med B-post. Det tager normalt 2-3 hverdage før din flettede taske er fremme. Hvis du ønsker den sendt som A-post for hurtig ekspedition, eller som forsikret pakke, så oplys mig venligst herom. Alle forsendelser der ikke er sendt som pakke, er på eget ansvar hvis tasken bliver væk i posten. Forsikret pakke koster op til 5 kg og med omdeling 102 kr. og kan spores så din taske ikke går tabt undervejs.

VEDR. KONTAKTFORMULAREN:
Pt. er der problemer med kontaktformularen, det er ikke alle bestillinger der når frem, derfor er det mere sikkert at sende en e-mail direkte til min e-mail adresse: henriette.bjerregaard (@) hotmail.com {fjern parentes om snabela for at sende en mail}

Kontaktformularen virker ikke – send en e-mail.

Navn

Email

Bestillingsnummer og besked